Izbornik jezika

Bosanski | English | Deutsch

O nama

Slika
Preduzeće Jokić invest d.o.o. je osnovano 2007. god. kao produkt uspešnog i dugogodišnjeg porodičnog posla, razvijanog kroz tri generacije. Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja stambenih i nestambenih objekata, pored osnovne delatnosti preduzeće se takođe bavi hidrogradnjom kao i svim vrstama građevinsko-zanatskih radova, kao i radovima sanacije i rekonstrukcije kako stambenih tako i poslovnih objekata. Pored samog izvođenja radova bavimo se i izradom ponuda, projekata i idejnih rešenja za sve vrste objekata.

Danas Jokić invest ima mlad i ambiciozan tim, koji vođen iskusnim stručnjacima u svojim oblastima može da vam pruži sve vrste usluga u građevinarstvu.
Jokić invest broji u prosjeku od 80-100 radnika. Posjedujemo i svu potrebnu opremu i mehanizaciju za kvalitetno izvođenje radova iz predmetne djelatnosti.

Godine iza nas i referentna lista su najbolja potvrda našeg rada i kvaliteta.
Preduzeće je za vreme svog poslovanja, izgradilo više stambenih i poslovnih objekata za potrebe raznih investitora. Među mnogobrojnim izgrađenim objektima, istakli bi izgradnju nekoliko višeporodičnih stambenih zgrada za izbeglice i raseljena lica u Zvorniku, Vlasenici, Višegradu, Sokocu nekoliko ambulanti za potrebe Ministarstva zdravlja (Donji Žabar i Čelopek-Zvornik), sanacija, rekonstrukcija i dogradnja objekta bolnice Kasindo (I.Sarajevo), izgradnja poslovnog objekta fabrike „Zeochem“ u Zvorniku, izgradnja sportske dvorane u Istočnom Sarajevu.

Od završenih objekata koje je samo preduzeće investiralo, izdvojili bi dva poslovno—stambena objekata (Po+Pr+5 i Po+Pr+10) u Zvorniku, koji svojim izgledom krase naš grad, a o kvalitetu izgrađenog prostora svedoče naši zadovoljni kupci.


Kako je obim posla rastao i kako su partneri bili sve zadovoljniji, stvorila se potreba za velikim timom i kompletiranjem građevinske usluge, te smo shodno tome u okviru registrovanih delatnosti, u okviru preduzeća oformili liniju za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije, postrojenje za proizvodnju betona svih tipova kao i Poslovnu jedinicu „Separacija“.

Preduzeće Jokić-invest doo je stabilna i zdrava poslovna priča, naša vrata su uvek otvorena za sve radne ljude željne pozitivne radne atmosfere, kao i za mlade kadrove koji žele stieći nova znanja i veštine u oblasti građevinarstva. Dođite da radimo i gradimo zajedno.

Delatnosti:
- Izvođenje svih vrsta građevinskih radova 
- Izgradnja i prodaja stambeno poslovnih prostora 
- Proizvodnja i prodaja betona 
- PJ Separacija 
- Proizvodnja i prodaja ALU I PVC stolarije
0 0