o nama jokic invest

Jokić Invest d.o.o. je osnovan 2007. god. kao produkt uspešnog i dugogodišnjeg porodičnog posla, razvijanog 3 generacije. Počeci datiraju još iz 1967 god. kada je deda Čedo Jokić osnovao zanatsku radnju i sa svojim timom pružao građevinske usluge. Njegovim stopama nastavio je Ljubo Jokić sve do 1996., kada se osniva Jokić & Co. i gde se priključuje i treća generacija. Kako je obim posla rastao i kako su partneri bili sve zadovoljniji, stvorila se potreba za velikim timom i kompletiranjem građevinske usluge.

Danas Jokić Invest ima mlad i ambiciozan tim, koji vođen iskusnim i prekaljenim stručnjacima u svojim oblastima, koji može da vam pruži sve vrste usluga u građevinarstvu. Godine iza nas i referentna lista su najbolja potvrda našeg kvaliteta, zato nas pozovite i pružite nam vaše poverenje, a očekujte da ga opravdamo i premašimo.

Jokić Invest broji u prosjeku od 60 – 80 radnika u zavisnosti od sezone. Tim čini stručni inženjerski kadar iz oblasti građevinarstva (građ.inž, hidro inž, građ.teh.) Posjedujemo svu potrebnu opremu i mehanizaciju za kvalitetno izvođenje radova iz predmetne djelatnosti. Takođe posjedujemo i licencu ISO 9001:2008.

Pored izvođenja radova bavimo se i izradom ponuda, projekata i idejnih rešenja za sve vrste objekata. Posedujemo još i predstavništvo u Nemačkoj, Oberhauzen i u Sloveniji, Maribor. Delatnosti preduzeća u Nemačkoj i Sloveniji je takođe iz oblast građevinarstva i izvođenja radova na izgradnji, rekonstrukciji, sanaciji i adaptaciji stambenih, poslovnih objekata.

Potrebne informacije za sva predstavništa možete pronaći na kontakt strani.

o nama jokic invest

Pisma preporuke naših investitora

UNDP

Opština Ugljevik

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite

Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite

Dobre vijesti o nama:

Organizaciona struktura